NADAL 2023

Families, 
estem encantats de compartir amb vosaltres un dia màgic i ple d'emocions: la visita anual del Pare Noel! Els nostres petits no podien contenir l'alegria mentre escrivien les seves cartes i les llençaven al nostre buzó màgic, on gairebé tots els seus desitjos es fan realitat. Els rostres il·luminats dels nens de l'escola ens recorden l'essència pura de la il·lusió nadalenca. A més, els nostres estimats majors van compartir moments inoblidables, escrivint cartes plenes d'emoció i amor. 
Aquest any, el Pare Noel ens va sorprendre amb una promesa emocionant: la possibilitat que la Mare Noel ens visiti el proper any. 
Quina meravella seria, no ho creieu?A continuació, volem compartir amb vosaltres alguns dels records més tendres d'aquest dia màgic. També volem expressar el nostre profund agraïment als professors per la seva comprensió i col·laboració, sempre fent-nos sentir com a casa. A tots vosaltres, que formeu part de la nostra gran família, us desitgem unes festes plenes d'amor, pau i felicitat.